viernes, 19 de abril de 2013

DIADA VOLUNTARIAT 2013

DIADA VOLUNTARIAT 2013
LLIGA CONTRA EL CANCER DE TARRAGONA 
I TERRES DE L'EBRE

Encara que no publiquesem res al blog, la nostra Associació Viu Lo Reiki, continuem fent la nostra tasca de Voluntariat Socio-Sanitari en Reiki, concretament a Tortosa i a Amposta (Baix Ebre i Montsià) para la Lliga contra el Càncer i para AMITE (Associació Minusvàlids Terres de l'Ebre).

De moment dir que estarem en la diada del Voluntariat de la Lliga contra el càncer ja que desenvolupem des de fa uns anys el nostre Servei de Voluntariat Socio-Sanitari en Reiki.

En breu anirem també informant de altres activitats i novetats que anirem publicant aquí i a la nostra pàgina de Facebook puntualment.

El enllaç del nostre perfil de Facebook es: 





El proper dissabte 20 d'abril es celebrarà el vintè aniversari de la Lliga Contra el Càncer. L'acte es realitzarà a l'Hotel Gran Palas de la Pineda a partir de les 11.00h. 
Enguany l'entitat celebra el seu vintè aniversari amb tot un seguit d'activitats que es realitzaran al llarg de la jornada. El doctor Jaume Galceran s'encarregarà de presentar la ponència de ''Programes de Registre i Prevenció contra el Càncer a la demarcació de Tarragona'', d'altra banda, el Doctor Josep Gumà, realitzarà la conferència que duu el títol '' Atenció Oncològica al territori: un model integral. 
Entre d'altres activitats, es troben  les distincions a les delegades de més de 10 anys,els Parlaments i la cloenda a càrrec del president de la Lliga, el Dr. Joan Borràs, l'Il·lm. Sr. Josep Poblet i Tous, alcalde de Vila-seca, i el conseller de Salut l'Hble.Sr. Boi Riuz i Garcia, i es finalitzarà amb el dinar de germanor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario